Bine ai revenit, Sabina Miclea!

Staff-ul tehnic al echipei de volei feminin ”U” NTT Data Cluj a reușit să o readucă pe Sabina Miclea, iar Ralucăi Cocoș (fostă Bucur) i-a propus prelungirea contractului.

Voleibalista Sabina Miclea a revenit la clubul clujean după un sezon petrecut la CS Dinamo București și a semnat un contract valabil doi ani. Ea joacă pe postul de ridicător.

„M-am reîntors pentru că vreau să fiu acasă și, totodată, îmbin utilul cu plăcutul. Mi-a lipsit atmosfera de la Universitatea și, aici, m-am integrat foarte bine în echipă”, a spus Sabina Miclea.

Raluca Cocoș (fostă Bucur) și-a prelungit contractul cu ”U” NTT Data Cluj pentru încă două sezoane. Junioratul l-a petrecut la Universitatea și, de atunci, a jucat pentru echipa noastră, lipsind doar două sezoane. Totodată, Raluca este și căpitanul echipei.

„Nu îmi doresc să joc la altă echipă după ce am stat atâția ani la Universitatea. Aici mă simt ca acasă. E o plăcere să joci pentru această echipă și mă simt mândră când îmbrac tricoul «alb-negru»”, a explicat Raluca Cocoș.

Bine ai revenit, Sabina Miclea! Îți dorim atât ție, cât și Ralucăi Cocoș un sezon perfect la clubul nostru!

Comments

comments