Baschetbalistele, victorie clară în primul meci al seriei

„U” Cluj a câștigat fără drept de apel primul meci din finala pentru locurile 7-8 în Liga Națională de baschet feminin în compania formației Agronomia București, scor final 80-55. Întâlnirea, disputată ieri, 5 mai, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost în permanență la discreția fetelor noastre care au câștigat clar primele trei sferturi pentru a reduce motoarele în cel de al patrulea, terminat la egalitate: 24-19, 29-9, 19-10. 17-17.

Cele mai multe puncte pentru „studente” au fost înscrise de Korinne Campbel – 25, urmată de Rashida Timbilla și Alexandra Uiuiu cu câte 15 puncte și Ruxandra Chiș, marcatoare a 10 puncte.  Alexandra Uiuiu conduce și la capitolul pase decisive cu 8 reușite fiind de asemenea autoarea a două capace spectaculoase.

Meciul doi al play-off-ului pentru locurile 7-8 va avea loc astăzi, 6 mai, tot de la ora 13:00 și tot în Sala Polivalentă clujeană, iar în caz de egalitate după primele două jocuri, seria se va închide pe 9 mai la București.

Meciurile dintre ”U” Cluj și Agronomia București vor putea fi urmărite pe canalul de youtube al Federației Române de Baschet.

 

Comments

comments