Baschetbalistele debutează în noul sezon pe teren propriu

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Gruparea de baschet feminin a Universității Cluj va începe vineri, 30 septembrie, noul sezon din Liga Națională, atunci când întâlnește pe teren propriu nou-promovata ACS BC Sirius Târgu Mureș. Partida va avea loc în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va începe la ora 18:00.

„Se anunță a fi un meci dificil, sunt așteptări de la noi. Echipa vizitatoare nu are nimic de pierdut, întotdeauna primul meci acasă este cel mai dificil, deschiderea campionatului este cea mai dificilă atunci când joci acasă. Sunt conștient de diferența de experiență în favoarea noastră și sunt conștient că nu putem să discutăm despre șanse egale în acest meci, nu avem nicio altă dorință decât să învingem în acest meci. Trebuie să fim foarte atenți și foarte prudenți, orice clipă de relaxare ne poate costa foarte mult”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic despre această confruntare.

Prețul biletelor pentru această partidă este de 10 lei, în timp ce studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Tichetele de acces se vor pune în vânzare vineri, începând cu ora 14:00, la casieria de la Sala Sporturilor „Horia Demian”. De la ora 15:00 va avea loc meciul de handbal masculin dintre ”U” Cluj și Universitatea Craiova, iar cei care achiziționează un bilet pentru această partidă pot asista și la întâlnirea de baschet feminin dintre ”U” Cluj și Sirius Târgu Mureș.

Comments

comments