Baschet feminin – ”U” a încheiat seria cu CSM Târgu Mureș în două jocuri

”U” Cluj-Napoca a încheiat în doar două jocuri seria cu CSM Târgu Mureș din grupa pentru locurile 5-8 a Ligii Națională de baschet feminin. După victoria netă cu 75-44 obținută în prima partidă în Sala Sporturilor „Horia Demian”, fetele noastre au câștigat detașat și cel de al doilea meci, disputat vineri la Târgu Mureș și încheiat cu scorul de 77-54 (20-10, 14-14, 26-13, 17-17).

La finalul acestei întâlniri antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro: „Fetele au evoluat aproape ca în primul joc și ca urmare l-am controlat și pe acesta încă de la început. Am dat dovadă de agresivitate sportivă în cea mai mare parte a meciului și ne-am asigurat o diferență confortabilă pe tabela de marcaj pe tot parcursul lui. Acum urmează două meciuri cu Rapid la startul cărora vom fi din nou gata să le câștigăm.”

Punctele formației noastre au fost reușite de: Elisabeth Pavel 22, Kelemen Kincso și Alexis Pana câte 16, Alexandra Uiuiu 12, Ioana David 5, și respectiv Kovacs Renata, Miruna Rus și Horvath Erika Mercedes câte 2 puncte. Au mai jucat Maria Farago, Laura Bota și Delora Pricop iar Elisabeth Pavel și-a adăugat în palmares și 11 recuperări în timp ce Alexis Pana s-a remarcat și cu 7 pase decisive.

În cealaltă partidă a grupei, Rapid București a învins la limită vineri, în deplasare pe CSTBv CSU Olimpia Brașov cu 83-82 după ce tot echipa din capitală câștigase și primul meci cu 82-80. Seria dintre ”U” Cluj-Napoca și Rapid București, care va decide ocupanta locului 5 în clasament se va desfășura de asemenea după sistemul cel mai bun din 3 jocuri,.

Comments

comments