Baschet feminin – „probabil cel mai bun meci de până acum”

Meciul de baschet feminin dintre Universitatea Cluj și Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc, disputat sâmbătă în Sala Sporturilor „Horia Demian” avea, prin prisma locului în clasament, ca favorită echipa oaspete dar „studentele” au răsturnat calculele hârtiei și s-au impus cu 66-53.

Pe sferturi a fost: 21-12, 23-13, 11-17, 11-11 într-o partidă în care spectatorii aflați în tribune au putut vedea fetele de la  ”U” prestând un joc foarte bun și în final consolidându-și poziția a 7-a în clasament.

De altfel, după încheierea partidei, antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro: „A fost probabil cel mai bun meci făcut până acum în acest sezon. Ne-am maximizat prestația exact atunci când aveam nevoie și am reușit o performanță frumoasă. Fetele și-au dorit foarte mult victoria și au arătat asta din primul și până în ultimul minut iar eu nu pot decât să le felicit. Acum ne bucurăm dar de luni trebuie să ne gândim la meciurile următoare în care sperăm să facem aceeași figură frumoasă.”

Punctele formației noastre au fost realizate de: Tanesha Ola Seni Sutton 19, Alexandra Uiuiu 17, Yavheniia Putra 13, Kincso Kelemen 7, Petra Șanta 5, Ruxandra Diana Chiș 3 și Laura Maria Bota 2 puncte.

În etapa următoare, a 16-a a sezonului regular, ”U” va juca miercuri, de la ora 18, în deplasare, cu ocupanta locului 5 în ierarhie, CSTBv CSU Olimpia Brașov.

Comments

comments