Baschet feminin: „Pare miracol dar este rezultatul unui efort extraordinar”

Echipa de baschet feminin Universitatea Cluj a încheiat sezonul 2022-2023 al Ligii Naționale cu o prezență în play-off și o clasare pe locul al 6-lea într-un clasament general cu 11 formații.

La final de campionat, antrenorul Ioannis Koukos a sintetizat pentru u-cluj.ro evoluția echipei sale de-a lungul întrecerii:

„Totul a început la turneul din presezon când am pierdut trei meciuri de pregătire la peste 30 de puncte fiecare. Nimeni nu ne dădea la acel moment vreo șansă și toți credeau că vom fi o „pradă ușoară” în Liga Națională. Și totuși, iată-ne acum pe locul al 6-lea. Ceea ce pare un miracol este în fapt rezultatul efortului extraordinar pe care fetele l-au depus în această ediție de campionat. Desigur, nu pot fi decât foarte mulțumit de ceea ce am realizat în acest sezon. Am încercat să demonstrăm că nu doar banii aduc rezultate și am luptat din toată inima, până la ultima picătură de energie și până în ultima secundă a fiecărui meci. Uneori am avut succes alteori nu dar am dat dovadă de modestie și moderație după victorii și am învățat și am lucrat mai mult după înfrângeri. Toți cei care au contribuit la acest succes, jucătoare, antrenori, staff, manageri, trebuie să fie mândri pentru că au dat maximum pe tot parcursul campionatului. Acum cu toții avem dreptul la o perioadă de liniște și relaxare după care o vom lua de la capăt pentru că ne așteaptă un nou sezon cu noi provocări, emoții și sperăm, noi succese.”

Așa cum spune Ioannis Koukos, toți cei care au contribuit la acest succes trebuie să fie mândri de rezultat și merită cele mai calde felicitări pentru performanța realizată!

Comments

comments