Azi începe play-off-ul la baschet feminin

Echipa de baschet feminin ”U” Cluj joacă astăzi primul meci din cadrul play-off-ul Ligii Naționale, în deplasare la CS Municipal Satu Mare. Partida este programată de la ora 19:00 în sala LPS Satu Mare și va putea fi urmărită pe canalul de youtube FRB TV. Meciul doi se va disputa mâine, tot de la ora 19:00. Se joacă după sistemul cel mai bun din trei meciuri în acest prim tur al play-off-ului LNBF, iar în caz de egalitate după meciurile de la Satu Mare, seria se va încheia la Cluj-Napoca.

Din cauza cazurilor de Covid 19, baschetbalistele universitare nu au putut participa la meciurile de restanță, încheind sezonul regulat pe locul 7 cu 32 de puncte,

Vlad Bota, antrenorul secund al formației noastre a declarat următoarele:

Începutul playoff-ului nu ne-a găsit așa cum ne așteptam. În momentul îmbolnăvirii echipei, eram clasați pe locul 5. Am pierdut prin neprezentare cele 4 jocuri restante și am terminat sezonul regulat pe locul 7, atrăgând automat un adversar mai dificil și anume, pe CSM Satu Mare. Am muncit foarte mult la antrenamente și am luptat eroic în meciurile disputate în faza de calificare, însă în cele din urmă, infectarea cu Covid 19 ne-a forțat să privim lucrurile din altă perspectivă. Am avut parte de o pregătire minimă pentru cele două jocuri de la Satu Mare. Sperăm să trecem cu bine peste cele două jocuri și mai ales, fără accidentări.

Comments

comments