Aur și bronz la Concursul Complet de Echitație de la Târgu Mureș

Finala Campionatului Național Concurs Complet de Echitație care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii la Târgu Mureș s-a încheiat cu un remarcabil succes pentru sportivii de la ”U Cluj. Adrian Gherghina cu calul Jeronimo a urcat pe prima treaptă a podiumului devenind campion național la categoria novici în timp ce Călin Nemeș cu Aiwan s-a clasat pe locul 3 intrând în posesia medaliei de bronz la aceeași categorie

În paralel cu Concursul Complet a avut loc și o etapă a Campionatului Național de sărituri peste obstacole în care Simona Panait cu calul Tenee de Line s-a clasat pe locul 1 la categoria Nivel F.

Așa cum am anticipat, ne-am îndeplinit obiectivul de a ne situa din nou pe locul întâi și iată că avem și o medalie de bronz. Sunt mulțumit de rezultate și de faptul că am păstrat tradiția de a clasa ”U” mereu în frunte” a declarat pentru u-cluj.ro, șeful de echipă Tudor Ciplea.

Finala Campionatului Național Concurs Complet de Echitație de la Târgu Mureș a reprezentat reprogramarea competiției care nu s-a putut disputa în anul 2021.

  • gherghina-targu-mures-2022

Comments

comments