Aur pentru Ungureanu la Open-ul european de la București

 Foto: frjudo.ro

Foto: frjudo.ro

Sala Polivalentă „Ioan Kunst Ghermanescu” din Bucureşti a găzduit în perioada 2-4 iunie, competiţia European Judo Open. Favorita categoriei 48 kg, Monica Ungureanu, a adus o medalie de aur pentru România. Sportiva legitimată la U-CSM Cluj a reuşit să urce pe prima treaptă a podiumului după ce în finală a învins-o pe  Francesca Milani din Italia. În cadrul acestei categorii, judoka noastră le-a învins pe rând pe Joanna Stankiewicz (Polonia) pe Mira Ulrich (Germania) ca mai apoi, în semifinale, să treacă de belgianca Anne Sophie Jura după ce aceasta din urmă a primit 3 Shido.

Daniel Natea a mai obținut un aur, iar Cristian Bodirlău la -90 kg a cucerit medalia de bronz. Sportivii Kunszabo Luca și Beata Kabat au ocupat locurile 5 în cadrul categoriilor -100 kg respectiv +78 kg în timp ce Ioancă Roxana de la U-CSM Cluj s-a clasat pe locul 7 la categoria -52 kg.

La această competiţie au participat 376 de judoka (244 masculin, 132 feminin) din 29 de țări de pe trei continente. România a încheiat întrecerea sportivă pe locul 3 în clasamentul pe medalii.

Comments

comments