Au cedat în primul meci din cadrul turneului

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a cedat în partida cu Dacia Mioveni, cu scorul de 25 la 32 (13-21). Partida a contat pentru etapa a II-a a Ligii Florilor MOL și a fost primul meci din cele patru pe care le are Universitatea de disputat în turneul de la Sfântu Gheorghe.

Principala marcatoare pentru echipa noastră a fost Judith Vizuete cu 9 goluri, aceasta fiind urmată de Paulina Masna cu 7 reușite. Pentru ”U” Cluj au mai înscris Rebeca Necula și Florența Ilie, ambele câte 3 goluri, Diana Puiu, 2 goluri și Denisa Șeșever și Andreea Bărbos, câte un gol. De la Dacia Mioveni s-a remarcat Paula Toma, cu 10 goluri.

„O primă repriză în care nu ne-am găsit reperele, adversarele noastre au marcat la fiecare aruncare. A doua repriză am încercat să intrăm în meci, însă diferența a fost irecuperabilă. Toată lumea știe ce înseamnă Roza pentru acest club, din păcate din cauza Covidului nu am putut face nimic pentru a fi aici. Strângem rândurile, mâine e o nouă zi, doar împreună putem trece peste acest eșec. Felicit echipa din Mioveni, au meritat din plin victoria ”, a declarat directorul sportiv Sergiu Cacoveanu.

Următorul meci este programat mâine, 30 octombrie, în compania formației Gloria Buzău. Partida este programată de la ora 11:00 în Sala „Kati Szabo”.

Comments

comments