Ani-Senocico: „Obiectivul nostru este să creștem de la meci la meci”

 Sursă foto: Dan Bodea

Sursă foto: Dan Bodea

Echipa de handbal masculin a CS ”U” Cluj va juca vineri, 28 septembrie, cu AHC Potaissa Turda, în Sala „George Barițiu” din Turda. Meciul dintre cele două echipe contează pentru etapa a patra a Ligii Zimbrilor și va începe la ora 18:00.

„Întâlnim o echipă foarte titrată, ocupanta locului 3 din sezonul trecut, câștigătoare a Cupei Challenge. Obiectivul nostru este să creștem de la meci la meci și așteptăm ca jucătorii noștrii să dea tot ce au ei mai bun. Avem câțiva accidentați, dar am încredere în cei care sunt valizi că vor face un meci bun. Urmează o perioadă grea pentru noi deoarece vom disputa cinci partide în trei săptămâni cu două deplasări lungi, inclusiv meciul de Cupă. Cunoaștem echipa din Tg. Jiu și vom aborda acest joc cu maximă seriozitate deoarece ne dorim să accedem în următoarea fază a Cupei României”, a declarat Ioan Ani-Senocico, tehnicianul clujenilor.

Ieri, 25 septembrie, a avut loc tragerea la sorți a 16-imilor de finală ale Cupei României, iar CS ”U” Cluj va juca în această fază a competiției cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu. Partida va avea loc pe 17 octombrie la Tg. Jiu și se va desfășura într-o singură manșă.

Comments

comments