Alin Bondar : „Această echipă poate realiza multe surprize frumoase”

Handbalistele Clubului Sportiv Universitatea Cluj au participat în perioada 22-24 august la ediția a III-a a turneului amical „Trofeul Minaur”. La competiția amicală, handbalistele universitare au întânit formațiile CS Minaur Baia Mare și Iuventa Michalovce (Slovacia).

În primul meci, cu echipa oaspete CS Minaur Baia-Mare, fetele pregătite de Alin Bondar au fost învinse 31 la 27 (16-12). Pentru echipa noastră au marcat: Dindiligan 4, Lazăr 4, Moraru 3, Senocico 3, Araujo 3, Gandulfo 3, Chintoan 3, Mincu 2, Drăgunoiu 1 și Preda 1.

În partida cu echipa din Slovacia, Iuventa Michalovce, „alb-negrele” au pierdut la 2 goluri, scor 32-30, după ce la pauză tabela de marcaj indica 15 egal. Pentru Universitatea Cluj au înscris: Senocico 6, Chintoan 5, Lazăr 4, Gandulfo 3, Preda 3, Dindiligan 2, Moraru 2, Boian 1.

„Deși în niciunul dintre jocurile de pregătire obiectivul nostru nu a fost rezultatul de la sfârșitul jocului sau turneului, ci rularea întregului lot și acordarea de cât mai multe minute de joc tuturor jucătoarelor pentru a ne face o idee cât mai completă despre potențialul fiecărei jucătoare în parte, pentru turneul de la Baia Mare mă declar oarecum nemulțumit deoarece la acest turneu echipa noastră nu a mai fost la fel de unită și determinată ca în precedentele jocuri, mai ales în partea defensivă. Dacă după turneul de la Zalău eram foarte mulțumiți pentru că am reușit să reducem numărul de goluri luate…. la Baia Mare în apărare jocul colectiv a lipsit. Mai avem câteva antrenamente să corectăm ce mai este de corectat și să începem noul campionat cu o altă față, una în care starul trebuie să fie echipa și nu omul!!! Împreună, unită, această echipă poate realiza multe surprize frumoase, trebuie doar să înțelegem că important este grupul și nu individul!!!”, a subliniat tehnicianul handbalistelor universitare, Alin Bondar.

Acesta a fost ultimul turneu de pregătire pentru formația clujeană înainte de noua ediție a Ligii Florilor. Handbalistele clujene vor debuta în ediția 2019-2010 a Ligii Florilor sâmbătă, 31 august, în deplasare la SCM Gloria Buzău.

Comments

comments