Alexandra Uiuiu – căpitanul echipei de baschet feminin și în sezonul viitor

Alexandra Uiuiu, căpitanul echipei noastre de baschet feminin, a decis să rămână alături de ”U” Cluj-Napoca și în sezonul viitor.

Jucătoare determinantă în angrenajul formației antrenate de Ioannis Koukos, Alexandra Uiuiu a contribuit decisiv la clasarea echipei pe locul 6 la finalul ediției trecute a Ligii Naționale de baschet feminin. Bucuroși de vestea bună că o vom aplauda în continuare în tricoul alb-negru, am rugat-o pe Alexandra să ne spună câteva cuvinte despre sezonul trecut, despre motivele care au determinat-o să rămână la ”U” și despre obiectivele sale în noua ediție de campionat.

„M-am simțit foarte bine în colectivul din sezonul trecut, cred că am fost jucătoare de profiluri diferite și ne-am completat pe teren. Pe lângă asta, am avut noroc de colege cu personalități frumoase și am creat relații bune și în afara sălii de sport. În consecință pot spune că personal am avut unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii ani.

Am rezonat din prima cu stilul de joc al domnului Koukos, m-a ajutat să-mi dezvolt tehnica individuală și să cresc ca jucătoare, m-am înțeles bine cu colegele, am colaborat bine cu clubul în cei 4 ani de când sunt aici iar Clujul este un oraș în care mă simt bine și din punct de vedere personal. Cred că toți acești factori au contribuit la prelungirea contractului an după an.

În fiecare sezon obiectivul meu principal este să fiu sănătoasă, să mă bucur de timpul petrecut pe teren, să fiu concentrată și să dau tot ce am mai bun în competiții. La „U”, din rolul de căpitan, îmi doresc să dezvolt relații bune de joc între noi, să-mi susțin colegele, să le dau energie și încredere pe teren și să-mi conduc echipa spre cât mai multe victorii.”

Comments

comments