Alexandra Cenușă, campioană națională la Amatori

Federația Ecvestră Română a organizat, la baza ecvestră Salina Equines din Turda, Finala de Forță și Amatori Obstacole, evenimentul sportiv având loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Sportiva, Alexandra Cenușă, legitimată la secția de echitație a CS ”U” Cluj a devenit campioană națională la Amatori, ea concurând cu calul Loco 2. Tot la această probă, Iulia Tat a câștigat medalia de bronz, împreună cu calul Ina. În finala de Forță, Călin Nemeș și calul Bucura s-au clasat pe locul 4.

„Toți sportivii au avut evoluții bune, în special Alexandra Cenușă, care după cele două manșe la Amatori 2, terminate fără penalizări, a reușit să devină campioana României cu Loco 2. Din păcate, Călin Nemeș, având puțin ghinion, a trecut pe lângă titlul de campion național la Forță. El a reușit să treacă cu calul Bucura de obstacole înălțate la 1,85 metri”, a explicat Tudor Ciplea, antrenorul secției de echitație a CS ”U” Cluj.

Tot în cadrul acestui eveniment sportiv s-au desfășurat și alte probe, iar rezultatele călăreților universitari sunt următoarele:
Cai Debutanți
Alexa Manolescu și calul Ibyqua – 2 x Loc 1 și Loc 3
Adelin Paina și calul Clementine – 2 x Loc 2 și Loc 3
Cai 7 Ani
Călin Nemeș și calul Cameron – Loc 1 și Loc 3
Copii 1
Maria Pintea și calul Eros – Loc 2 și Loc 4
Copii 2
Alexia Tat și calul Ina – 2 x Loc 2
Nivel E
Alexa Manolescu și calul Ibyqua – Loc 3 și Loc 4
Andrei Budean și calul Tenee de Line – Loc 4
Nivel C
Paul Ionescu și calul Lady Shutterfly – Loc 2
Călin Nemeș și calul Eros – Loc 1 și Loc 4
Nivel B
Călin Nemeș și calul Bucura – Loc 4
Nivel D&C
Călin Nemeș și calul Tenee de Line – Loc 1

Comments

comments