Alex Jecan, victorios în proba de dublu la Banca Transilvania Open

 Foto: Winners Sports Club

Foto: Winners Sports Club

Tenismenul legitimat la CS Universitatea Cluj, Alex Jecan, a câștigat finala probei de dublu de la turneul futures „Banca Transilvania Open”, desfășurat în perioada 24-30 iulie la Winners Sports Club din Cluj-Napoca. Alături de Patrick Grigoriu, perechea sa de la această competiție, a trecut în două seturi de cuplul format din Alexandru Luncanu și Adrian Barbu, scor 7-5, 6-2.

Partida s-a desfășurat în fața unui public numeros care a urmărit o partidă interesantă și spectaculoasă. Este al zecelea turneu futures consecutiv organizat la Winners Sports Club Cluj, un concurs devenit deja tradițional și foarte apreciat de către toți cei prezenți datorită condițiilor de aici, scrie site-ul ovidiublag.ro.

Grigoriu și Jecan au câștigat pentru prima dată un futures în această formulă. Jecan se află la doilea succes în acest an, după cel din Croația alături de Antonescu, mai notează sursa citată.

Proba de simplu a fost câștigată de tenismenul argentinian Hernan Casanova, cel care a trecut în sferturi de sportivul de la CS ”U”, Bogdan Borza. Casanova s-a impus în două seturi în fața italianului Alessandro Petrone, scor  6-3, 6-4.

Comments

comments