Alex Bologa a câștigat la Rotterdam, al patrulea său titlu european

Campionatele Europene de Para Judo de la Rotterdam s-au încheiat cu un frumos succes al sportivilor de la U-CSM Cluj.

Alex Bologa și-a păstrat pentru a patra oară centura de campion european la categoria 73 de kilograme după ce l-a învins în finală pe germanul Lennart Sass. Încleștarea dintre cei doi judoka s-a decis abia în ultimele secunde când sportivul nostru a reușit un waza-ari care nu i-a mai dat germanului nici o șansă.

„Mă simt foarte bine pentru că aceste rezultate îmi dau o și mai mare încredere pentru Jocurile Paralimpice de anul viitor de la Paris și văd că munca îmi este răsplătită. Este o senzație unică, un sentiment extraordinar să câștig al patrulea titlu continental și cu siguranță vom avea o mică sărbătoare la hotel” a declarat Alex Bologa după câștigarea medaliei de aur.

La rândul lui, cel de al doilea reprezentant al României la Campionatele Europene Para Judo, Vargoczki Daniel, a ocupat un meritoriu loc 7 iar în competiția pe echipe de 4 sportivi, formația cu cei doi judoka de ”U” în componență a încheiat întrecerea pe primul loc. Felicitările noastre se îndreaptă spre sportivi dar și spre antrenorii lor, Gergely Tamas și Gianina Andreica.

Comments

comments