Al treilea transfer pentru Liga Zimbrilor

Adrian Dedea (foto stânga) a semnat astăzi un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu echipa de handbal masculin ”U” Cluj. Pivotul, în vârstă de 21 de ani, a mai evoluat pentru alb-negri între anii 2018-2020 pentru ca în sezonul trecut să joace, în Liga Națională, la CSM Făgăraș. Dedea excelează în faza defensivă și este de așteptat să reprezinte unul dintre „stâlpii” apărării în viitoarele confruntări ale formației noastre.

„Mă întorc în familia ”U” Cluj cu multă bucurie, într-un colectiv pe care deja îl cunosc în mare parte. Sper ca de această dată să am o ședere mai lungă, să avem parte de un sezon foarte bun și de continuitate în Liga Națională. Abia aștept să lupt din nou cot la cot cu acești băieti minunați. Haide ”U”! – Adrian Dedea.

Primul transfer al echipei de handbal masculin ”U” Cluj în pregătirea noului sezon din Liga Zimbrilor, a fost interul dreapta Cătălin Fodorean (foto dreapta-sus). Acesta a jucat pentru ”U” Cluj pe prima scenă în sezonul 2018-2019 după care, în ianuarie anul trecut, a plecat la SCM Poli Timișoara pentru ca, în stagiunea precedentă, Fodorean să fie împrumutat la CSU Suceava.

„Mă bucur că m-am întors acasă, sper ca acest proiect să prindă contur și să aducem echipa acolo unde îi este locul. Abia aștept să pot face parte din acest colectiv frumos și tânăr. De asemenea, așteptăm cât mai multă lume la sală pentru că doar cu ajutorul suporterilor putem crește împreună ca o familie. Haide ”U”! – Cătălin Fodorean.

Un alt transfer valoros este Dragoș Iancu, care a jucat în ultimele cinci sezoane la Potaissa Turda. În vârstă de 32 de ani, noul jucător al echipei noastre a fost de mai multe ori selecționat în echipa națională și are la activ 12 ediții de cupe europene.

„Vin cu inima deschisă la ”U” Cluj. Îmi doresc să contribui la atingerea obiectivului echipei și împreună să demonstrăm că merităm locul în Liga Națională.” – Dragoș Iancu.

Le urăm bun-venit celor trei handbaliști, a căror sosire în echipa noastră reprezintă un atu important în îndeplinirea obiectivului de a face o figură frumoasă în viitoarea ediție a Ligii Zimbrilor.

Comments

comments