Achiziție nouă la echipa de handbal feminin

 Foto: i.mircea photo′s

Foto: i.mircea photo′s

Ieri, 16 ianuarie, echipa noastră a perfectat transferul extremei dreapta de 19 ani, Sonia Seraficeanu, venită de la CSM Cetate Devatrans.

„Sonia are un singur antrenament cu echipa, mă voi edifica în privința lotului pentru meciul cu Vâlcea după ultimul antrenament înaintea jocului. Este o jucătoare tânără, de perspectivă, însă a venit după o perioadă de inactivitate, după cum bine se știe, Deva s-a retras din campionat și nu a avut parte de pregătire. Este în urmă din punctul de vedere al pregătirii însă sunt convins că treptat se va încadra la cerințele echipei și va completa postul de extremă dreapta, acolo unde avem o singură jucătoare de mână stângă Boian Cristina care e în creștere, iar venirea lui Seraficeanu va completa acest post și va asigura un echilibru acolo”, a spus Florentin Pera, tehnicianul „studentelor” universitare.

O altă veste bună este convocarea extremei stânga a formației noastre, Antonia Cânța, la echipa națională de tineret. Handbalista universitară va participa în perioada 26 ianuarie – 4 februarie la un stagiu de pregătire cu meciuri de verificare la Izvorani.

Comments

comments