A doua victorie consecutivă pentru rugbyști

 Sursă foto: Bradeanu Photography

Sursă foto: Bradeanu Photography

Rugbyștii de la ”U” Prodvinalco au disputat etapa a treia a Superligii CEC Bank pe teren propriu, avându-i ca adversarii pe sportivii de la CS Dinamo București. Partida a avut loc sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 10:30 în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Dinamoviștii au condus la pauză cu 10-3, iar apoi clujenii au schimbat tabela în favoarea lor, 15-10, pentru ca în minutul 68 ecartul să fie doar de un punct în favoarea „studenților”. În cele din urmă, ”U” Prodvinalco a câștigat meciul cu 28-20 și a obținut a doua victorie consecutivă, aflându-se pe locul patru, cu nouă puncte, în clasamentul Superligii.

Punctele echipei clujene au fost marcate de: Cristian Murgoci (2 eseuri), Vlad Toma (1 eseu), Ovidiu Melniciuc (2 LP, 2 transformări), Ionuț Mazăre (1 LP), el fiind desemnat „jucătorul meciului”.

„A fost un meci foarte greu, în compania unei echipe deosebit de bune. Din fericire pentru noi, am reușit o a doua repriză foarte bună, în care, cu o apărare foarte bine pusă la punct, am reușit să oprim aproape toate atacurile echipei adverse și să ne distanțăm la 8 puncte diferență, ceea ce ne-a dat un confort că nu mai au cum să ne egaleze și atunci, la adăpostul celor 8 puncte, am reușit să gestionăm foarte bine meciul. Din păcate, au apărut și ceva accidentări, dar sunt foarte mulțumit de începutul acesta de sezon. Cred că, în ultmiii ani, e cel mai bun început de sezon, dar știm că acest campionat o să fie foarte greu”, a spus Horea Hîmpea, antrenorul echipei ”U” Prodvinalco.

Comments

comments