198 de puncte marcate în meciul de baschet ”U”- Total Sport București

Meciul de baschet masculin dintre ”U” Cluj-Napoca și ACS Total Sport București din cadrul etapei a doua a Ligii I Grupa B s-a încheiat cu un scor fluviu, 125-73 în favoarea formației noastre.

Cu un total de 198 de puncte marcate, partida se înscrie fără îndoială ca record stagional de puncte marcate într-un meci și probabil va fi greu de egalat sau depășit prea curând. Scorul vorbește de la sine despre aspectul jocului dar este de remarcat că, cu două excepții, toți jucătorii antrenați de Florin Covaciu și Vlad Bota și-au înscris numele pe lista marcatorilor.

Punctele formației noastre au fost reușite de: Rareș Mihășan 19, Darius Sorin Coste 17, Mihnea Tudor Brie 16, Ciprian Albu 15, Toma Lungoci 14, Eduard Valentin Apostol 12, Andrei Sichet 10, Henrique Simionca 9 și Tudor Zaharie 8 puncte.

În urma acestui rezultat, ”U” se află pe prima poziție în clasamentul Grupei B din Liga I la baschet masculin, la egalitate de puncte cu Știința București. În etapa a 3-a, a Ligii I la baschet masculin Grupa B, ”U” va întâlni vineri, în deplasare, pe CSM 2 Târgu Mureș.

Comments

comments