10 medalii la Campionatele Internaționale de natație master de la Varna

Denisa Vlad și Ioana Curta au revenit de la Campionatele Internaționale de natație master de la Varna cu un buchet bogat de medalii: 4 de aur, 3 de argint și 3 de bronz.

Denisa Vlad a urcat pe treapta cea mai înaltă a podiumului la categoria open în probele de 100 de metri și 200 de metri liber și respectiv 50 de metri fluture toate cursele încheiate cu noi recorduri naționale, a sosit pe locul doi la categoria sa și pe locul 3 la general la 50 de metri liber și respectiv pe locul al 4-lea la ștafetă.

La rândul ei, Ioana Curta a ocupat prima poziție la categoria sa de vârstă în proba de 100 de metri liber, s-a clasat a doua la 50 de metri spate și 50 de metri liber și pe locul al treilea la ștafetă.

La întoarcerea acasă, antrenorul Philgas Șoit a declarat pentru u-cluj.ro: „Sunt foarte fericit pentru rezultatele obținute de fetele noastre, le felicit pentru munca depusă pentru că aceste medalii sunt rodul a ore și ore de antrenament, a unei pregătiri foarte bune care în final a fost răsplătită pe măsură.”

Comments

comments