Voleibaliștii au luat un set la Craiova

Voleibaliștii de la ”U” Cluj au întâlnit aseară formația SCMU Craiova în cadrul Turneului 2 din Divizia A1, într-un meci încheiat cu victoria vicecampioanei, scor 3-1 (25-15, 22-25, 25-18, 26-24). De la echipa noastră s-au remarcat Ciprian Vițelaru, Marius Ciortea și Alexandru Cerșemba, toți cu câte 12 puncte, urmați de Vlad Negrean, cu 11 puncte. De la formația gazdă, Ewoud Gommans a fost cel mai bun marcator, cu 25 de puncte.

În cadrul turneului organizat la Craiova, „studenții” universitari au mai disputat un meci în compania celor de la CSS CNE LAPI Dej-SCM Zalău, în fața cărora au cedat cu 3-0 (25-19, 25-11, 25-21).

Declarația managerului Bogdan Ungureanu la final de turneu:

La Turneul de la Craiova am evoluat bine în meciul cu SCMU Craiova, o echipă mai puternică și mai bine pregătită, am luat un set si am fost la o minge distanță să mai câștigăm unul. Din păcate nu am reușit același joc bun în partida cu SCM Zalău, nu am reușit să ne concentrăm în disputa cu o echipă accesibilă. Jocul nostru a suferit la toate capitolele iar imaginea de ansamblu a fost una penibilă pe alocuri, cu greseli de toate felurile și etalând un joc dezlânat. Sper însă că am învățat ceva din toate acestea și nu le vom mai repeta. Haide “U”!!!

După două turnee disputate din actuala ediție de campionat, „alb-negrii” au adunat 5 puncte și ocupă locul 7 în clasament. Următorul turneu pentru sportivii noștri este programat la sfârșitul săptămânii la Galați, unde vor întâlni formațiile CS Dinamo București și CSM Arcada Galați.

Comments

comments