Voleibalistele țintesc a treia victorie

 Foto: Silviu Cristea

Foto: Silviu Cristea

Echipa de volei feminin a Universității Cluj primește sâmbătă, 5 noiembrie, vizita formației CSU Politehnica Timișoara în cadrul etapei a IV-a a Diviziei A2 Vest.Fetele pregătite de Dan Banu au obținut până acum două victorii din două partide disputate și se află pe locul doi în clasament, cu 6 puncte, în timp ce oaspetele se află în urma lor cu același număr de puncte, însă cu un meci jucat în plus.

„Este un meci pe care trebuie neapărat să-l câștigăm pentru a ne atinge obiectivul propus și anume promovarea. Nu cunosc nimic despre echipa din Timișoara, dar noi ne pregătim jocul așa cum o facem pentru fiecare etapă, ca la final să avem rezultatul dorit”, a declarat antrenorul studentelor Daniel Banu.

Meciul este programat cu începere de la ora 11:30 în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Prețul unui bilet este 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au acces gratuit pe baza carnetului de elev.

De asemenea, cine își achiziționează bilet la meciul voleibalistelor poate asista și la meciul de handbal masculin dintre ”U” Cluj – ACS Avram Iancu Arad de la ora 14:00 și la meciul de bschet feminin  dintre ”U” Cluj – CS Municipal Târgoviște, programat de la ora 17:00.

Comments

comments