Voleibalistele au luptat până în ultima clipă

Echipa de volei feminin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj a fost învinsă, cu scorul de 3:1, SCMU Craiova, în meciul trei al seriei din play-out-ul Diviziei A1. Chiar dacă au dat totul pe teren, accidentările cu care s-au confruntat în ultima perioadă și oboseala acumulată pe întreg parcursul anului au dus la acest rezultat.

„Din păcate, noi de la început am pornit cu stângul. Nu poți să faci performanță cu doar 7-8 jucătoare, pentru că e greu ca un campionat întreg să te bazezi pe aceleași jucătoare. Pentru performanță îți trebuie un lot de cel puțin 14 jucătoare de valoare apropiată, pentru a putea să te bați un campionat. Din păcate, Raluca Bucur și cu Ioana Vodă s-au accidentat exact la meciurile de dinainte cu Craiova, Carmen Grama și Alexandra Ariton se resimțeau după accidentările mai vechi, dar e destul să-ți lipsească două jucătoare de bază sau să nu fie sută la sută refăcute. Vom avea o ședință cu conducerea și cu jucătoarele ca să ne facem o nouă strategie, dar în principal echipa va rămâne cam aceeași”, a declarat antrenorul voleibalistelor universitare, Dănuț Ciontoș.

Voleibalistele Universității Cluj încheie campionatul cu un bilanț de 4 victorii, 18 înfrângeri, 17 seturi câștigate și 57 de seturi pierdute. Alături de “U”, în Divizia A2 va merge și Rapid București, formație ce a pierdut toate meciurile disputate în acest sezon.

Comments

comments

Leave a Reply