Voleibalistele au cedat cu CS Medgidia

 Foto: facebook CSU Târgu Mureş

Foto: facebook CSU Târgu Mureş

Echipa de volei feminin „U” NTT DATA Cluj a cedat meciul disputat luni cu CS Medgidia din cadrul turneului de la Târgu Mureș, în minim de seturi, scor 0-3 (14-25, 11-25, 21-25). Principalele marcatoare ale echipei noastre au fost Melinda Hușanu și Maria Badea, cu 7, respectiv 6 puncte.

„La meciul cu Blajul am fost surprinsă deoarece nu m-am așteptat ca fetele să intre așa motivate și să joace cu atâta dorință și determinare. Din păcate jocul diferă de la un meci la altul iar cu Medgidia probabil că a fost o presiune mai mare pe ele fiindcă știau că trebuie să joace mult mai bine și să facă o minune. Medgidia are un joc foarte rapid, noi nu am servit suficient de puternic încât să le putem în dificultate. În schimb ele au servit bine astfel încât noi nu am reușit să construim. Din păcate pe trei din echipă nu ne-am putut baza fiind nevoită să le schimb. Au jucat Raluca, Cauc și Nati, care au avut o dorință mai mare de joc. Setul 3 a fost mult mai echilibrat, am sperat să-l câștigăm, dar Medgidia a avut forță mai mare de atac și blocaj”, a declarat antrenorarea ”U” Cluj, Lili Bogendorfer.

Următorul turneu pentru „alb-negre” este programat în perioada 2-4 aprilie la București, unde vor întâlni pe rând formațiile CSM Lugoj, CS Rapid București și CSU Medicina CNUE Tg. Mureș.

Comments

comments