Volei masculin Divizia A1 – etapa a 14-a

 Foto: Știința Explorări Baia Mare facebook

Foto: Știința Explorări Baia Mare facebook

Partida de volei masculin pe care Universitatea Cluj a disputat-o sâmbătă în deplasare cu Știința Explorări Baia Mare s-a încheiat cu victoria gazdelor cu 3-0, pe seturi: 25-16, 25-11 și 25-20.

La finalul partidei, antrenorul MIlan Bratic a declarat pentru u-cluj.ro: „Știința Explorări Baia Mare este în acest moment o echipă foarte bună care a excelat în acest meci la capitolul blocaje, atacurile noastre lovindu-se parcă de un zid. În plus, gazdele au servit foarte puternic, având doar 4 greșeli la acest capitol în tot meciul. Nu cred că am fi putut face mai mult împotriva lor mai ales că au prins o zi de grație. În ceea ce ne privește în această a doua parte a sezonului evoluția noastră este net superioară, ne îmbunătățim jocul de la o etapă la alta și vom continua să corectăm erorile și să compensăm slăbiciunile pentru a fi competitivi în cea mai importantă parte a sezonului.”

Meciul a contat pentru etapa a 14-a a Diviziei A1 iar punctele pentru ”U” au fost reușite de: Tudor Mocan 11, Radu Tănase 7, Mihai Popovici și Vlad Negrean câte 6, Ștefan Verciuc 3, Alexandru Onofrei și Claudiu Iov câte 2 și Mădălin Dăineanu 1 punct.

În etapa următoare ”U” va întâlni miercuri, de la ora 16, în deplasare pe SCMU Craiova.

Comments

comments