Victorii pentru echipele de baschet ale ”U” Cluj

 Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Baschetbalistele antrenate de Dragan Petricevic s-au impus cu 98-92 (23-18, 27-14, 17-19, 11-27, 7-7, 13-7) în deplasarea de la CSBT Alexandria, după două reprize de prelungiri. Meciul s-a jucat sâmbătă, 21 ianuarie în Sala de sport a Colegiului Național Alexandru Dimitrie Ghica din Alexandria și a contat pentru runda cu numărul 16 a Ligii Naționale de baschet feminin. Cea mai bună marcatoare pentru formația noastră a fost Dajana Butulija, cu 22 de puncte, 9 recuperări, 5 pase decisive și 2 intercepții, aceasta fiind urmată de Taneisha Harrison cu 19 puncte, 4 recuperări și 4 intercepții.

În urma acestei victorii, clujencele au urcat pe treapta a treia a podiumului Ligii Naționale, cu 27 de puncte. Pentru „studente” urmează o deplasare dificilă în următoarea etapă, pe terenul formației CSM Târgoviște, ocupanta locului 4 în clasament, la un punct în urmă și cu un meci în minus disputat.

Duminică, 22 ianuarie, echipa de baschet masculin Universitatea Cluj s-a impus fără probleme în meciul jucat pe teren propriu în compania celor de la ABC Mureș 2 Târgu Mureș, cu scorul de 89-70. Baschetbaliștii pregătiți de Răzvan Cenean și Mihai Racovițan se vor deplasa în următoarea rundă, a XIII-a a Ligii I, Grupa 2, pe terenul echipei CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Comments

comments