Victorie pentru handbaliștii clujeni la Sibiu

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj s-a întors victorioasă de la Sibiu după ce s-a impus cu 30-25 (12-12) în fața celor de la HC Sibiu, într-un meci ce a contat pentru etapa a VII-a Diviziei A, Seria B.

Partida s-a jucat duminică, 13 noiembrie, de la ora 17:00 în Sala Polivalentă din Sibiu. După cele 8 runde disputate din actuala ediție de campionat, handbaliștii pregătiți de Alexandru Cucuiet se află pe locul 5 în clasament, cu 12 puncte.

„CARACTERE, ATITUDINE și DETERMINARE! De aceste 3 calități au data dovadă băieții în acest meci, unul foarte greu ținând cont că am întâlnit o echipă cu jucători experimentați, cu state vechi în liga națională (Purcarea, Tone), plus omogenitatea echipei. Prima repriză a fost una echilibrată, 12-12 la pauză, urmată de o a doua reprinză în care tinerețea, ambiția și, mă repet, CARACTERUL echipei noastre a făcut diferența. Țin să îi felicit din suflet pe băieți pentru modul cum au abordat acest meci dificil”, a declarat tehncianul „alb-negrilor”, Alexandru Cucuiet.

Comments

comments