Victorie la final de an pentru ”U” NTT Data Cluj

 Sursă foto: Dan Bodea

Sursă foto: Dan Bodea

Echipa de volei feminin a jucat ultimul meci din acest an pe teren propriu contra formației CSU Medicina CSS Tîrgu Mureș. Partida, care a contat pentru etapa a X-a a Diviziei A1, a avut loc vineri, 15 decembrie, și s-a încheiat cu victoria clujencelor 3:0 (25-15, 25-16, 25-21).

,,A fost o victorie aşteptată şi muncită. Am jucat foarte bine şi nu le-am dat nicio şansă adversarelor, deşi în ultimul set am gestionat prost câteva mingi. Mă bucur enorm pentru joc şi că o să avem o pauză de iarnă liniştită. A apărut o anumită relaxare în setul trei. Poate chiar normală, după două seturi clar la discreţia noastră. În al treilea am aşteptat doar finalul meciului fără să mai luptăm pentru puncte”, a explicat Ciprian Dârnescu, antrenorul echipei clujene.

“U” NTT Data Cluj ocupă locul 10 cu cinci puncte, iar CSU Tg. Mureş se află pe locul opt cu șase puncte.

În schimb, echipa de volei masculin a jucat ultima etapă, a XIII-a,  în deplasare cu campioana României, ACS Volei Municipal Zalău. Jocul s-a desfășurat sâmbătă, 16 decembrie, iar zălăuanii au câștigat toate cele trei seturi, 3:0 (25-22, 25-16, 25-16). ACS Zalău se află pe locul patru cu 28 de puncte, iar ,,studenţii” sunt pe poziţia a 10-a cu 11 puncte.

Divizia A1, masculin și feminin, a intrat în pauză competițională și se va relua în 13 ianuarie 2018.

Comments

comments