Victorie importantă pentru handbaliste

 Sursă foto: CJsport.ro

Sursă foto: CJsport.ro

Formația feminină de handbal a CS ”U” Cluj a jucat etapa 20 din Liga Florilor pe teren propriu cu CSM Slatina sâmbătă, 10 martie. Deși au fost conduse la pauză cu un gol diferență, 15-14, „studentele” și-au revenit și au făcut o repriză secundă impecabilă, câștigând cu 28-23.

„A fost o victorie meritată şi frumoasă, mai ales, pentru că în ultima perioadă a fost presiune foarte mare pe această echipă, exact din cauza acestui meci. Fetele au percutat la ceea ce se va întâmpla în această săptămână. La antrenamente au fost extraordinare şi rezultatul se vede. Diferenţa s-a făcut, cu siguranţă, în apărare în a doua repriză. Dacă în prima repriză s-a simţit şocul şi tensiunea acestui meci, în a doua repriză au făcut lucrurile mult mai exact. S-au bătut, au depus foarte mult efort şi apărarea a ieşit ca la carte”, a spus Alin Bondar, antrenorul clujencelor.

Pentru Universitatea Cluj au marcat: Lazăr 10, Ani-Senocico 8, Petruș 6, Chintoan 2, Boian 1, Vălean 1. La această victorie a contribuit și Ionica Munteanu, care a fost într-o formă excelentă. În urma acestei victorii, clujencele ocupă locul 11 cu 17 puncte, fiind la egalitate de puncte cu ocupanta locului 10, CSM Slatina.

Comments

comments