Victorie extraordinară obținută de voleibaliștii universitari

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Echipa de volei masculin Universitatea Cluj a produs surpriza etapei a 21- a Diviziei A1, câștigând meciul cu LMV Tricolorul Ploiești la capătul unui meci de infarct. Voleibaliștii clujeni s-au impus ieri pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian” cu 3 la 2 după ce au fost conduși cu 2-0, confirmând încă o dată celebra zicală din volei care spune că „dacă nu câștigi cu 3-0 pierzi cu 2-3!”.

Scorul în cele cinci seturi a fost: 17 – 25, 21 – 25, 25 – 19, 32 – 30, 18 – 16. Cele două echipe au promovat în acelaşi sezon (2014/2015), iar această victorie este cu atât mai importantă cu cât Tricolorul LMV s-a impus în cele patru partide directe disputate cu Universitatea Cluj.

„Echipa pe care o conduc m-a făcut să fiu mândru de ea și vreau să o numesc «gașca nebună»!. Așa cum ne-a adus de multe ori de la extraz la agonie, ieri și-a luat revanșa și ne-a adus de la agonie la extraz și am demonstrat că nu banii și locul din clasament câștigă un meci ci sufletul. Ieri doar formațiile mari au întors scorul, noi și FC Barcelona. Ieri s-au întâmplat două minuni, una a făcut-o echipa de volei masculin  «U» Cluj și una FC Barcelona”, a declarat managerul echipei universitare Bogdan Ungureanu.

În următoarea etapă voleibaliștii clujeni vor avea parte tot de un meci dificil pe teren propriu. „Alb-negrii” vor primi sâmbătă, 11 martie, de la ora 15:00, vizita ocupantei locului 4 în clasament, formația CS Arcada Galați.

Comments

comments