Victorie cu CSO Voluntari

Echipa de volei feminin ”U” NTT Data Cluj a reușit o victorie importantă în cel de-al doilea meci al turneului Diviziei A1 care se desfășoară de sâmbătă până astăzi la Târgoviște.

După înfrângerea cu 3 la 0 din prima partidă în fața puternicei echipe din Târgoviște, elevele Luminiței Trombițaș au condus cu 2-0 la seturi în disputa cu CSO Voluntari 2005, reușind în final să câștige cu 3 la 2, după o partidă viu disputată. Pe seturi a fost: 25-23, 25-17, 13-25, 22-25, 15-12.

„În primul rând vreau să felicit fetele pentru prestația lor din ambele meciuri având în vedere că echipa CSM Târgoviște este una dintre candidatele la titlu anul acesta, iar CSO Voluntari este una dintre echipele puternice ale campionatului. În confruntarea cu echipa ilfoveană concentrarea, ambiția si dăruirea ne-au ajutat să trecem peste momentele grele din seturile 3 și 4 și să câștigăm meciul. Felicit în mod deosebit pe tinerele Mara Dumitrescu și Maria Badea, care la 19 ani au debutat în prima divizie cu o prestație foarte bună, ceea ce ne dă speranțe îndreptățite pentru viitor”, a declarat Luminița Trombițaș.

Cel de-al doilea turneu a Diviziei A1 la volei feminin este programat la sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de 6 și 7 noiembrie, la Bacău, echipa noastră urmând să întâlnească pe FC Argeș, apoi formația gazdă Știința Bacău.

Comments

comments