„…un prieten al culorilor alb-negru”

Internaționalul Vlad Moisa a revenit la ”U”. Născut pe 18 aprilie 1989 în Botoșani, are 191 cm înălțime și evoluează pe postul de coordonator de joc. Vlad a făcut parte din lotul universitar în sezoanele 2016-2017 și 2017-2018, iar ultimii doi ani a jucat pentru CSM Câmpia Turzii.

Sportivul a mai activat la echipele CS Phoenix Simleu Silvaniei, Știința Baia Mare și  VCM Piatra Neamț. Vlad Moisa este campion balcanic cu echipa națională de juniori a României și a fost titular în prima reprezentativă a României cu care a încheiat pe locul 4 în Liga Europeană în 2014.

„M-am simțit foarte bine în cele două sezoane petrecute la ”U” Cluj. Am văzut că în tot acest timp echipa a evoluat din toate punctele de vedere și aștept cu drag să contribui la viitoarele succese ale echipei”, a declarat voleibalistul Vlad Moisa.

„În perioada în care a evoluat la noi, Vlad s-a dovedit a fi un jucător serios, cu bune calități individuale. Mă bucur foarte mult că a decis să revină la Universitatea și mizăm pe experiența lui pentru a contribui la bunul parcurs al echipei în sezonul viitor. De asemenea, suntem convinși că, cu ajutorul lui, ne vom atinge obiectivul îndrăzneț de a juca în cupele europene. Experiența lui Vlad reprezintă un atu important în evoluția echipei, fiind de asemenea, în măsură să împărtășească cunoștințele sale mai tinerilor colegi. Am simțit dintodeauna că Vlad este un prieten al culorilor alb-negru și revenirea sa la echipa noastră dovedește acest lucru”, a spus managerul echipei universitare, Bogdan Ungureanu.

Comments

comments