Un egal cât o victorie

 Sursă foto: Dan Bodea/ Transilvania Reporter

Sursă foto: Dan Bodea/ Transilvania Reporter

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a jucat aseară, 7 noiembrie, meciul etapei a IX-a a Ligii Florilor contra echipei HC Zalău. Partida disputată în Sala Sporturilor „Horia Demian” a început la ora 18:00 și s-a terminat cu scorul de 21-21 (9-13).

Începutul meciului a fost echilibrat, dar apoi HC Zalău a reușit să se distanțeze pe tabelă, iar scorul pauzei a fost 13-9 în favoarea echipei oaspete. În a doua parte a meciului, „studentele” s-au regăsit mai greu, dar cu două secunde înainte de fluierul final, Mihaela Ani-Senocico a marcat golul egalizator, după o ”aeriană” cu Abigail Vălean.

„După meciul de la Slatina echipa noastră a fost demoralizată foarte tare și chiar jucătoarele cu experiență au avut multe lacrimi în ochi. Le-am spus că întotdeauna un gol luat în ultima secundă se va întoarce și uitați că astăzi s-a întors. Am dat un gol în ultima secundă și a fost un gol frumos. Avem și noi pe cineva deasupra și poate fi momentul nostru. Sperăm din tot sufletul că de aici o să urcăm. Și fanii au făcut diferența. S-a văzut ce înseamnă să dai un gol în ultima secundă și sala să bubuie. Suntem într-un moment greu și doar împreună putem să trecem peste. Noi am făcut treaba asta la antrenament, dar vă spun sincer eu am vrut să facem ceva spectaculos, iar Seno a fost cea care a zis să facem treaba asta și a ieșit. Am fost de acord 100%. Este decizia ei și golul ei. Asta înseamnă că poate să devină un antrenor bun când va renunța la cariera de jucătoare”, a spus tehnicianul echipei clujene, Alin Bondar, la finalul jocului.

„Acest punct ne-a dat multă încredere pentru ce urmează.  Meciurile care vin trebuie să le abordăm cu încredere și, de ce nu, să sperăm să luăm cât mai multe puncte. Toate am gândit faza ultimului gol. Aproape tot timpul ne-a ieșit această fază la antrenamente și am zis să încercăm fiindcă e ultima fază a jocului. Dacă tot ne-a ieșit până acum am sperat că o să ne iasă și azi și așa s-a întâmplat. Mă bucur că am avut un public minunat alături de noi, că noi nu ne-am dat bătute și am luptat până la final pentru acest punct”, a explicat Mihaela Ani-Senocico.

Cea mai bună marcatoare a echipei gazdă a fost Mihaela Ani-Senocico cu șapte reușite, iar de la echipa oaspete s-a remarcat Andrada Trif cu șase goluri. Pentru echipa clujeană au mai marcat Diana Puiu 4 goluri, Ana Berbece și Raluca Petruș 3, Florina Chintoan și Abigail Vălean 2.

Comments

comments