Ultimul meci pe teren propriu pentru handbaliști

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Echipa masculină de handbal din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj evoluează sâmbătă, 3 decembrie, în ultimul meci în fața propriilor suporteri din acest an. Elevii pregătiți de Alexandru Cucuiet și Radu Marc primesc vizita formației CSU CNOT BRașov, în cadrul etapei a XI-a a Diviziei A, Seria B.

Înaintea acestui joc universitarii clujeni sunt pe locul 4 în clasament, cu 18 puncte, în timp ce oaspeții ocupă poziția a 7-a, cu 9 puncte mai puțin.

„Întâlnim o echipă cu jucători tineri, bine instruiți, cu dorință de afirmare, dar noi încercăm să ne facem în continuare jocul nostru care a dat rezultate bune în ultima perioadă. Sper ca băieții să se mobilizeze în continuare la fel ca la ultimele meciuri și așteptăm publicul în număr cât mai mare la sală să ne susțină. Având în vedere că este și ultimul meci pe tren propriu din acest an, sper ca rezultatele bune din ultima vreme să aducă publicul iubitor de handbal înapoi la sală”, a declarat directorul tehnic al „studenților”, Radu Marc.

Meciul este programat sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 16:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Prețul unui bilet este 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au acces gratuit pe baza carnetului de elev.

Comments

comments