”U” Prodvinalco, egal cu Dinamo

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Primul rezultat de egalitate al acestei ediții a SuperLigii CEC Bank s-a consemnat pe Stadionul „Florea Dumitrache”, în partida Dinamo București-”U” Prodvinalco, scor 25-25.

Dinamo a condus cu 10-0 în meciul disputat sâmbătă, dar studenții clujeni au revenit și au egalat în debutul reprizei secunde, ba mai mult au trecut în avantaj, iar la ultima fază, Hendrik Mulder a ratat transformarea unui eseu pentru „alb-roșii”, scorul final fiind 25-25.

„După trei meciuri disputate s-a văzut o creștere în jocul băieților. A fost un meci destul de bun, de uzură, în care chiar dacă am fost conduși cu 10-0, am reușit să ne revenim și să marcăm până la pauză 7 puncte. Pe toată durata reprizei a doua am reușit să conducem, dar din păcate nu am reușit să ținem de scor, deși în ultimele zece minute ne-am apărat extraordinar de bine. Îi felicit pe băieți pentru jocul făcut”, a spus antrenorul rugbyștilor universitari, Horea Hîmpea.

Silviu Vasiliu, Dănuț Gheța, Vlad Toma, Alexandru Banu și Ovidiu Melniciuc au fost universitarii care s-au evidențiat în această partidă, iar ”U” Prodvinalco a urcat pe locul șase în clasament.

Comments

comments