”U” NTT Data Cluj, meci contra campioanei Alba Blaj

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Echipa de volei feminin a CS ”U” Cluj, ”U” NTT Data Cluj, își reia activitatea în Divizia A1, după aproape o lună de vacanță. Primul meci din 2018 pentru voleibalistele lui Ciprian Dârnescu și ale Luminiței Trombițaș va avea loc duminică, 14 ianuarie, începând cu ora 18:00 pe terenul campioanei CSM Volei-Alba Blaj.

„Am jucat un meci amical cu Tîrgu Mureș în care nu ne-a interesat rezultatul. Una dintre fete s-a accidentat destul de grav, a suferit o ruptură musculară și am improvizat. S-a accidentat la jumătatea primului set, după care am jucat într-o formulă improvizată pe care, cu siguranță, va trebui să o folosim și în campionat până se refac centrii. Am rămas în situația de a avea un singur centru. Duminică jucăm la Blaj și va fi un meci foarte greu. Noi ne vom prezenta și vom face tot ce ține de noi ca să dăm un randament cât mai ridicat”, a explicat Ciprian Dârnescu, antrenorul clujencelor.

„Studentele” se află pe locul nouă cu cinci puncte, în timp ce adversarele de duminică ocupă locul doi cu 27 de puncte. Marți, 9 ianuarie, ”U” NTT Data Cluj a susținut un meci amical cu CSU Medicina CSS Tg. Mureș pe care l-a cedat cu 2-3.

Comments

comments