”U” NTT Data Cluj, locul 3 la turneul amical din Timișoara

 Sursă foto: Silviu Cristea

Sursă foto: Silviu Cristea

Echipa de volei feminin, ”U” NTT Data Cluj, a participat, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, la turneul internațional de pregătire, „Cupa BMW Banat Car”. Turneul s-a desfășurat în Timișoara, iar voleibalistele au reușit să se claseze pe locul trei, în urma victoriei contra campioanei Ungariei, Linamar – Békéscsabai RSE.

„Am fost la cel mai puternic turneu din această perioadă de pregătire, unde am jucat împotriva unor adversari foarte puternici precum campioana Ungariei, campioana României și UVT Agroland Timișoara de la care am avut de învățat. Acum am intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru debutul sezonului. Mai avem un turneu amical la Târgu Mureș cu echipe de nivelul nostru în care ne putem măsura forțele de la egal la egal ca să fim pregătiți 100% pentru prima etapă. Ne dorim de la această echipă să fie din ce în ce mai bună cu fiecare săptămână care trece și cu fiecare meci pe care îl jucăm”, a mărturisit antrenorul echipei ”U” NTT Data Cluj, Ciprian Dârnescu.

Echipa gazdă, UVT Agroland Timișoara, a invitat la acest turneu internațional următoarele echipe: Linamar – Békéscsabai RSE (campioana Ungariei), Volei Alba Blaj (campioana României) și ”U” NTT Data Cluj.

În zilele de 5, 6 și 7 octombrie, voleibalistele se vor afla la Târgu Mureș pentru ultimul turneu de pregătire. Noul sezon competițional al Diviziei A1 va începe în 14 octombrie, iar ”U” NTT Data Cluj va merge la CSU Medicina CSS Târgu Mureș.

Comments

comments