”U” NTT Data Cluj, a doua victorie pe teren propriu

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Marți, 13 noiembrie, echipa de volei feminin ”U” NTT Data Cluj a disputat etapa a IV-a, intermediară, pe teren propriu în compania formației Dinamo București. Meciul a avut loc în Sala Sporturilor „Horia Demian” de la ora 17:00, iar echipa clujeană a câștigat cu 3-0 (25-23, 25-14, 25-16).

Dacă primul set a fost echilibrat, 25-23 pentru ”U”, în al doilea voleibalistele clujene și-au dat drumul la joc și au profitat și de greșelile dinamovistelor și și-au adjudecat și acest set, 25-14. Începutul setului trei a fost echilibrat, iar de la 13-11 „studentele” s-au desprins încet, au câștigat setul, 25-16, și, implicit, meciul, 3-0, aceasta fiind a doua victorie pe teren propriu din tot atâtea meciuri disputate.

„A fost un meci greu psihic pentru noi pentru că aveam așteptări mari, ne doream să câștigăm și ne-am pregătit pentru asta. Am început greu primul set, apoi ne-am dat drumul la joc și e prima victorie cu Dinamo cu 3-0. Suntem foarte fericite”, a spus căpitanul echipei, Raluca Bucur, completată de Luminița Trombițaș, antrenorul principal: ,,Sunt foarte fericită și foarte mândră de copiii mei. Vreau să le felicit pe fete și, totodată, publicul care ne-a susținut. Sunt foarte fericită, nu știu ce să vă mai spun”.

Echipa clujeană ocupă, deocamdată, locul cinci în clasamentul Diviziei A1 cu șase puncte, din această etapă mai fiind de disputat încă două jocuri.

Comments

comments