”U” NTT Data Cluj a încheiat sezonul 2017-2018

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

”U” NTT Data Cluj a disputat ultimul meci din sezonul competițional 2017-2018 pe teren propriu sâmbătă, 24 februarie, în compania formației CSM Târgoviște, inițial partida fiind programată la Târgoviște. Turneul pentru locurile 7-10 din Divizia A1 nu se va mai disputa deoarece nici o echipă nu va retrograda în acest sezon.

Voleibalistele au cedat partida din Sala Sporturilor „Horia Demian” cu 1-3, rezultatele pe seturi fiind 25-20, 23-25, 20-25, 18-25.

„Sezonul regulat a început mai greu deoarece jocul promovării, noutățile care au fost aduse la echipă și-au pus amprenta asupra echipei. Ca să construiești o echipă, știe oricine care iubește cu adevărat sportul că durează în timp. Nu se face într-o lună, două-trei, poate nici într-un an, dar dacă ai baza materială corespunzătoare poți să construiești într-un an o echipă cu care să te duci mai departe cu obiective frumoase. Noi ne-am propus obiectiv pentru acest an locul șapte, eu am spus acest lucru că echipa, la valoarea pe care o are, trebuie să fie pe locul șapte. Din păcate, nu l-am atins. Din motive atât generate de începutul greu al campionatului, cât și de faptul că la un moment dat au fost sincope în programul de pregătire al echipei vizavi de sala Horia Demian, unde nu s-au asigurat condițiile cele mai bune pentru pregătirea echipei și nu-i totuna să te antrenezi într-o sală și să joci în altă sală. Una peste alta, echipa nu a arătat foarte rău. Putea să arate și mai bine. Pentru asta vom face o analiză și vom lua decizii care se impun. Locul 8 până la urmă pentru o nou-promovată nu este chiar un loc rău, dar dacă s-ar fi jucat și turneul pentru locurile 7-10, cum noi ne-am dori de altfel, cred că ocupam locul 7. Vreau să cred acest lucru pentru că noi toate celelalte trei echipe le-am bătut aici la noi și chiar la ele acasă, Tg. Mureș de exemplu. În general, sunt satisfăcut de ceea ce mi-a arătat echipa și știu că are valoare mai mare și poate mai mult. Îmi doresc pe viitor să facem mai mult, să revigorăm voleiul feminin clujean. Luăm o binemeritată vacanță de două săptămâni, după care reluăm pregătirea. Am discutat deja la Tg. Mureș și vom mai face niște meciuri amicale cu ei și la noi și la ei. Suntem în discuții cu prietenii din Ungaria de la Jászberény să jucăm și cu ei meciuri amicale sau chiar să facem un turneu”, a explicat Constantin Parâia, directorul sportiv al clujencelor.

”U” NTT Data Cluj a încheiat sezonul 2017-2018 pe locul opt cu 11 puncte, la egalitate cu ACS Penicilina Iași.

Comments

comments