”U” ELBI – pe drum spre o nouă victorie cu punct bonus

Liga Națională de rugby masculin programează sâmbătă un singur meci, restanța dintre CSM Bucovina Suceava și ”U” ELBI Cluj-Napoca,  partidă contând pentru etapa a 6-a a Fazei a 2-a, Grupa B a competiției.

După ce în întâlnirea tur, disputată pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”,  ”U” ELBI s-a impus cu 82-17, în meciul care va avea loc sâmbătă de la ora 11, pe Stadionul Unirea se pune doar problema punctului bonus pentru victorie.

De altfel, înainte de plecarea spre vechea cetate de scaun a Moldovei, antrenorul Cristian Săuan a creionat pentru u-cluj.ro auspiciile sub semnul cărora se va desfășura această partidă: „Ne deplasăm la Suceava pentru o partidă restanță, mergem cu siguranță să aducem acasă o victorie cu punct bonus. Pentru această întâlnire ne dorim să lăsăm spațiu mai mult jucătorilor care au avut oportunitatea să evolueze mai puține minute în acest campionat. Nu cred că trebuie să ne facem mari probleme iar jucătorii trebuie să înțeleagă doar atât, că dacă fiecare respectă la maxim sistemul de joc vom avea parte de un rugby de calitate care va genera o reușită ușoară.”

Meciul dintre CSM Bucovina Suceava și ”U” ELBI Cluj-Napoca va începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizat.

Comments

comments