Trei medalii la Campionatul Național U23

Secția de lupte a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a participat în perioada 17-19 februarie la Timișoara la Finala Campionatului Național Individual U23 de Lupte Greco-Romane, Lupte Feminine, Lupte Libere. La finalul celor trei zile concurs, luptătorii universitari au cucerit trei medalii dintre care două de argint și una de bronz.

Norbert Molnoș a cucerit titlul de vicecampion național al categoriei 61 de kg, iar Boros Gabor la categoria 97 kg. Boros a pierdut titlul de campion în fața unui fost luptător al Universității Cluj, acum legitimat la CSM Cluj, Andrei Teglaș. Roman Duskov a terminat pe treapta a treia a podiumului la categoria 65 kg.

„Din păcate Badea s-a accidentat în primul meci, iar Roman Dușkov nu s-a recuperat după o accidentare mai veche la genunchi. Speram la mai multe medalii, dar per total a fost bine, ne-am atins obiectivul”, a declarat Aurel Șuteu, antrenorul luptătorilor CS ”U”.

Următoarea competiție pentru universitarii clujeni este programată 24-26 martie când va avea loc prima etapă a Campionatului Național pe Echipe Seniori.

Comments

comments