Succes și speranțe pentru rugby-ul clujean

 Bogdan Toma

Bogdan Toma

Universitatea Cluj a câștigat ediția 2020 a Campionatului Național de rugby în 7 după ce a avut cea mai bună comportare pe parcursul celor trei turnee disputate. La final de an, privind în retrospectivă, se cuvine să felicităm echipa pentru medaliile de aur cucerite, la fel cum se cuvin mulțumiri sponsorului formației, Compania Națională Loteria Română.

„Universitatea Cluj este ca o a doua familie, sunt aici super caractere, oameni care se sprijină unii pe ceilalți. Nu suntem foarte înalți, nu suntem foarte puternici dar suntem tot timpul unul pentru celălalt și cred că asta contează cel mai mult” a sintetizat cheia succesului Paul Herman.

La rândul lui, Bogdan Toma spune:

„Ne bucurăm că am câștigat acest trofeu cu o echipă formată în majoritate din tineri sub 23 de ani. Am jucat excelent în primul turneu disputat la noi acasă, am câștigat toate meciurile și acest lucru a fost decisiv până la urmă. Sigur că am continuat evoluțiile bune și la următoarele două turnee și până la urmă am ieșit învingători.”

„Suntem foarte bucuroși că am putut aduce acest important trofeu în vitrina Clubului Sportiv Universitatea, și acum, la finalul unui an greu, mulțumim Companiei Naționale Loteria Română precum și tuturor celor care ne-au sprijinit și au fost alături de noi.” a încheiat tânărul Andrei Ballok.

Tinerii jucători ai echipei de rugby in 7 a Universității Cluj vor avea ocazia și trebuie să confirme acest titlu național în campionatul viitor contribuind decisiv și la ascensiunea “echipei mari” in Liga Națională CEC Bank.

Comments

comments