Succes categoric în turul Fazei I din Cupa României la volei masculin

La Suceava, ”U” Cluj a câștigat de o manieră categorică meciul din primul tur al Fazei I din Cupa României la volei masculin în compania nou promovatei pe prima scenă, CSM din localitate.

Elevii lui Milan Bratic au fost net superiori la toate capitolele și s-au impus clar pe tabela de marcaj, 3-0 (-12, -20, -18).

Vlad Negrean a fost, pentru a câta oară, cel mai bun marcator de pe teren cu 17 puncte, urmat de Cătălin Neag 10 puncte, Radu Tănase 9, Andrei Varga 6, Ștefan Purcaru 4, Claudiu Iov 3 și Tudor Mocan 1 punct.

La întoarcerea acasă, managerul Bogdan Ungureanu a declarat pentru u-cluj.ro:

„Nu putem trage prea multe concluzii după partida de la Suceava decât că trebuie să mai lucrăm la relațiile de joc și la nivelul de concentrare care trebuie să se afle la nivel înalt pe toată durata partidei, indiferent de scorul înscris pe tabela de marcaj fie că ești condus la o diferență considerabilă sau, cum a fost cazul aici, conduci la un ecart substanțial. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Steaua în care băieții trebuie să fie concentrați la joc și să înțeleagă că nu trebuie să lași garda jos sau să te relaxezi până nu se fluieră finalul partidei.”

Comments

comments