Scor fluviu în prima rundă a Ligii I la baschet masculin

Universitatea Cluj a depășit suta de puncte în primul meci al noii ediții a Ligii I la baschet masculin, disputat duminică în Sala sporturilor „Horia Demian” în compania formației CSS VSK Gheorgheni.

A fost 104-80, pe sferturi 32-9, 26-18, 22-27 și 24-26, într-un meci în care s-au înscris în total 184 de puncte. Elevii lui Florin Covaciu și Vlad Bota au început în forță partida și la pauza mare aveau un avantaj confortabil de 31 de puncte ceea ce le-a permis celor doi tehnicieni să ofere minute pe parchet tuturor celor 12 componenți ai echipei.

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Mihnea Brie 31, Toma Lungoci 20, Ciprian Albu 16, Rareș Mihășan 12, Tudor Zaharie 6, Henrique Simionca, Eduard Apostol și Darius Coste câte 5 și Cristian Nuna 4 puncte.

În runda următoare, ”U” va întâlni duminică, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, pe ACS Total Sport București, echipă nou-venită în Liga I la baschet masculin și care în prima etapă a fost întrecută pe teren propriu de Agronomia București cu 88-68.

Comments

comments