Scor fluviu în deschiderea Ligii Naționale de rugby

  • scor-fluviu
  • scor-fluviu-2
  • scor-fluviu-3

Universitatea Cluj a câștigat cu un scor fluviu, 133-6, meciul de pe teren propriu, cu CSM Suceava, primul din ediția 2022 a Ligii Naționale de rugby.

Elevii lui Cristian Săuan au reușit nu mai puțin de 19 eseuri toate transformate, înregistrând astfel un nou record de puncte marcate pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

După această partidă, Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro:

„Meciul cu Suceava așa cum arată și scorul, nu a fost unul care să ne arate exact detaliile tehnice pe care noi staff-ul trebuie să le remediem pentru meciul următor. Diferența foarte mare de puncte spune clar că este o diferență mare între echipele din fostul campionat Superligă și al doilea eșalon valoric. Sincer să fiu, înainte de meci nu aș fi putut estima un scor atâta de mare. Din păcate asta este diferența astăzi, mai în colo, cred și îmi doresc foarte mult ca aceste echipe ca CSM Suceava să se ridice și să se apropie de celelalte din fostul format al Superligii. Dacă aceste cluburi vor concura contra celor mai buni este clar că în timp și valoarea lor va crește. Legat de jocul echipei, da, sunt mulțumit de băieți dar bineînțeles atunci când nu concurăm contra unui adversar pe măsură este greșit să credem că toate au mers perfect. Pentru meciul următor, bineînțeles îmi doresc alături de jucători să câștigăm, dar înainte de toate trebuie să înțelegem exact obiectivele noastre, care de fapt nu sunt nicidecum să batem recorduri de puncte cu echipele care sunt într-o fază de creștere în acest campionat.”

În celelalte două partide din Grupa A a Ligii Naționale de rugby s-au înregistrat rezultatele: SCM USAMVB Timișoara – CSU Alba Iulia 96-6 și Știința Petroșani – Rugby Club Gura Humorului 46-12.

În etapa următoare, ”U” va întâlni, în deplasare, sâmbătă 30 aprilie. pe CSU Alba Iulia.

Comments

comments