Șase rugbyști sunt în pregătire cu Naționala U20

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Naționala de U20 a României s-a reunit într-un stagiu prelungit de pregătire, între 28 februarie – 18 martie, care va cuprinde un cantonament la Izvorani, unul în Scoția și o pregătire comună cu echipa de U19 a Franței, la București. Pentru acest cantonament, staff-ul echipei naționale a selectat un număr de 32 de jucători, dintre care fac parte și șase sportivi legitimați la Universitatea Cluj.

Laurențiu Nica, Rareș Straja, Andrei Ballok, Tiberiu Both, Daniel Barna și Paul Herman se vor pregăti cu „stejăreii” la Izvorani între 28 februarie și 6 martie, după care între 6 și 12 martie vor face un stagiu de pregătire în Scoția, la Glasgow, unde vor susține două meciuri de pregătire. După revenirea în țară, selecționata României își va continua pregătirea centralizată, între 12 și 18 martie urmând să se pregăteasca la București împreună cu lotul de U19 al Franței.

Cei 32 de sportivi selecționati provin: 6 de la ”U” Cluj, 5 de la CSM București, 4 – Bârlad, 3 de la ACS Tomițanii, 2- CSM Baia Mare, 2- CSS2 Baia Mare, 1- Petroșani, 1 – Steaua, 1 – Arad, 1- CSM Gloria Buzău, 1 – Timișoara, 1 – Dinamo, 1- Pitești, 1- CT Dinicu Golescu și 2 din Franța.

Sursa: frr.ro

Comments

comments