Rugby de Liga Națională la Cluj-Napoca

  • nationala-1
  • nationala-2
  • nationala-3

Universitatea Cluj va juca sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 11, pe teren propriu, cu CSM Suceava, în primul meci din ediția 2022 a noii competiții Liga Națională de rugby.

În cadrul conferinței de presă premergătoare acestei partide, Csaba Gal, președintele secției de rugby de la ”U” Cluj a spus printre altele:

„Ambiția noastră este de a readuce suporterii și galeria la meciurile de rugby. Ne dorim foarte mult să oferim vizibilitate și condiții decente acestui sport. Avem promisiuni din partea autorităţilor judeţene şi a managementului Cluj Arena că, după încheierea play-off-ului din Liga a 2-a de fotbal, vom avea și noi acces pe stadion. Facem un apel către fanii echipei: dorim să consolidăm comunitatea de iubitori ai rugbyului și ne gândim la anumite acțiuni dedicate acestora, precum repriza a treia, ziua porților deschise, tombole, pe scurt un acces mai bun la jucători și la echipă. De asemenea doresc să aduc mulțumiri noilor parteneri ai echipei, Admar Capital Grup (soluții integrate pentru instalații) și Caro (centru rezidențial), pentru că au încredere în proiectul nostru de relansare și dezvoltare a echipei. Dorim să atragem parteneri serioși din mediul de afaceri privat, să arătăm că rugby-ul poate reprezenta un vector pozitiv de imagine. Le mulțumesc pe această cale și sponsorilor cu care continuăm parteneriatul: CS INVEST și Oncos.”

Cu această ocazie, a fost prezentat și cel mai recent transfer, taloneurul Rohan Schwarz și se speră ca tânărul sud-african să devină unul dintre cei mai prolifici jucători ai campionatului intern și poate chiar un viitor taloneur pentru echipa națională a României.

Meciul dintre ”U” Cluj și CSM Suceava va avea loc sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 11 pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Comments

comments