Rezultatele echipelor de baschet și handbal din weekend

 Sursă foto: Aghiutză

Sursă foto: Aghiutză

La finalul săptămânii trecute, 19-21 octombrie, au fost programate mai multe meciuri din cadrul Ligiilor Naționale. Dacă echipele de baschet ale CS ”U” Cluj au jucat în deplasare, echipele de handbal au jucat pe teren propriu.

Astfel, primul meci, 19 octombrie, a fost cel de baschet masculin dintre CSM Focșani și CS ”U” Cluj, care s-a disputat în Sala Polivalentă din Focșani. Echipa gazdă a câștigat partida cu 84-50 (22-8, 26-11, 18-18, 18-13) și se află pe locul doi cu șase puncte, iar clujenii se află pe locul 10 cu trei puncte.

Echipa de baschet feminin a jucat tot în deplasare cu CS Municipal Satu Mare sâmbâtă, 20 octombrie, iar victoria le-a aparținut sătmărencelor 85-65 (20-20, 21-27, 25-17, 19-11). În clasamentul Ligii Naționale, Satu Mare ocupă locul trei cu cinci puncte, iar CS ”U” Cluj se află pe a cincea poziție cu două puncte și cu un meci în minus.

Tot sâmbătă au jucat și handbaliștii antrenați de Ioan Ani-Senocico, adversarul lor fiind AHC Dunărea Călărași. Meciul disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian” s-a încheiat 42-28 (20-13) pentru echipa oaspete, care ocupă în prezent locul șase în Liga Zimbrilor, iar „studenții” se află pe ultimul loc.

„Sunt mulțumit de puținele aspecte ale jocului. Suferim mult la finalizare, mai ales din zona laterală. Urmează o pauză de 10 zile în care sper să îmbunătățim acest aspect și în meciurile următoare să înscriem mai multe goluri”, a explicat Ioan Ani-Senocico.

Weekend-ul s-a încheiat cu meciul din Liga Florilor dintre CS ”U” Cluj și CS Minaur Baia Mare, care a avut loc tot în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Echipa gazdă a cedat cu 23-29 (10-12) după o primă repriză în care a ținut de scor. După șase etape disputate din Liga Florilor, Minaur ocupă locul șase, iar Universitatea este pe ultimul loc.

„S-a acumulat o oarecare tensiune din cauza înfrângerilor și ne cam tremură mâna la finalizare. Eu cred că aici suferim cel mai mult și atunci jocul nostru nu mai este la fel. Este un moment greu pentru noi, dar dacă suntem puternici vom trece peste, dacă nu ne va fi din ce în ce mai greu”, a declarat la finalul jocului Alin Bondar, antrenorul clujencelor.

Comments

comments