Rezultate spectaculoase ale pugiliștilor de la ”U” Cluj

”U” Cluj a obținut rezultate spectaculoase la cea de a 15-a ediție a „Cupei Ring Cluj-Napoca” la box, turneu internațional de pregătire înaintea Campionatelor Naționale programate în luna august.

Toți cei 7 pugiliști înscriși de ”U” în competiție au urcat pe podium: Tudor Cherecheș și Thomas Văran pe locul 1, Antonio Varga, Andrai Ațiculesei și Zsiga Alexandru pe locul 2 și respectiv Tudor Lebădă și Omar Abou Kansoul pe locul 3, fiecare la categoriile lor de vârstă și greutate.

La competiția organizată de Asociația Județeană de Box și Federația Română de Box, cu sprijinul Consiliului Local, al Consiliului Județean și al Direcției Județene pentru Tineret și Sport Cluj, au participat peste 100 de sportivi, băieți și fete, de la cluburi din țară precum Steaua  București , CSM Pitești, Jiul Rovinari, Compet Slatina, echipe din Oradea, Salonta, Baia–Mare, Sighet, Zalău, Alba-Iulia sau Timișoara.

La „Cupa Ring Cluj-Napoca” au fost de asemenea prezenți, ca invitați, pugiliști din Franța, Germania și Ungaria.

Felicitări sportivilor și antrenorilor Hercz Iosif și Octavian Matiș și mult succes în pregătirea Campionatelor Naționale din luna August!

 

Comments

comments